Menu Menu
0203 489 0332

Bernard Gardens   |   SW19

Project Brief: To remodel ground floor, rear ground and side return extension for open plan kitchen / dining / living. Remodel 1st and 2nd floors for additional bedrooms and bathrooms.

This property was our first to complete in Wimbledon, an area boasting houses with a large foot print and generous gardens. BTL carried out a full renovation on all floors, including a rear and side return extension and a complete internal remodel to maximise the space. This is now a 4 bedroom, 3 bath property with an additional room used as a study, a fantastic double reception and equipped with an extensive kitchen / diner area including a separate WC and utility area. The full height, bi-folding doors across the entire rear of the ground floor open out to wonderful garden. The sky lights in the kitchen area create a wow factor, adding extra height and allowing the light to pour in - a really stunning space to live. A short summary includes, bespoke joinery, specialised glass, full re-wire and re-plumb, BTL AV, structure, new flooring and a full decoration. Retaining however the authentic Victorian tiling seen in the hallway, the original stained glass front door and the staircase.

Build Duration: 37 weeks

Completion: June 2016

Design: Granit Architects

Build Duration: 37 weeks

Completion: June 2016

Design: Granit Architects