Menu

Swift House   |   SW6

Project Brief: To remodel the loft floor/ and turn the 1st floor bedroom in to a modern functional study.

This property is a beautiful double fronted terrace house in the heart of Fulham. BTL carried out a full renovation of the open spaced existing loft floor and turned it into two bedrooms, two bathrooms and one playroom.

To maximise space and light BTL installed three fixed skylight and one opening to allow access on to the roof. The loft level and new study are fitted with handmade bespoke joinery to allow for all storage needs.

A short summary of the project includes, All new bathroom items from CP Hart, bespoke joinery, full re- wire of top floor, new tiled flooring in both bathroom and 4 skylights.

Project Duration: 19 weeks

Completion: October 2015

Design: BTL Design